Geboortedatum: 21 juni 1995
Geboorteplaats: Leuven
Woonplaats: Heverlee
Gestalte: 1m78 - Gewicht: 75kg

Vereniging: Daring Club Leuven Atletiek
Trainer: Steven Taeleman

Internationaal Palmares: 

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2018 EK AC  Berlijn/Ger Kwalificatie: Geen aanvangshoogte (5m16)
2017 EKu23 Bydgoszcz/Pol Polsstok: Goud met 5m60
2016 EK AC Amsterdam/Ned Polsstok: 4de met 5m50 (4v27)
2015 EKu23 Tallinn/Est Polsstok: 9de met 5m20 (9v21)
2014 WK Juniores Oregon/Usa Polsstok: kwalificatie: 12de met 5m00 (20v30)

Nationaal Palmares:

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2017 BK In Beloften Gent 1ste met 5m45
2016 BK In AC Gent 1ste met 5m45
2016 BK In Beloften Gent 1ste met 5m20
2015 BK In AC Gent 1ste met 5m00
2015 BK In Beloften Gent 1ste met 5m00
2014 BK In Junior Gent 1ste met 5m00
2014 BK In AC Gent 1ste met 5m00
2013 BK In Junior Gent 1ste met 4m60
2013 BK Out Junior Vilvoorde 1ste met 4m65
2012 BK In Scholier Gent 1ste met 4m50
2012 BK Out Scholier Oordegem-Lede 1ste met 4m50
2011 BK In Cadet Gent 1ste met 4m00

Prestatie ontwikkeling:

Jaar Club Polssok outdoor Polsstok indoor
2018 DCLA - Senior 5m59 5m65
2017 DCLA - Belofte 5m60 5m45
2016 DCLA - Belofte 5m61 5m45
2015 DCLA - Belofte 5m35 5m01
2014 DCLA - Junior 5m15 5m05
2013 DCLA - Junior 4m90 4m70
2012 DCLA - Scholier 4m81 4m50
2011 DCLA - Scholier 4m41 4m20
2010 DCLA - Cadet 4m20 4m00
2009 DCLA - Cadet 3m50 -
2008 DCLA - Miniem 2m60 -
2007 DCLA - Miniem 2m32 -

Nieuws