Geboortedatum: 16 april 1994
Geboorteplaats: Oostende
Woonplaats: Oostende
Gestalte: 1m72 - Gewicht: 57kg

Vereniging: AC Meetjesland vanaf november 2014, daarvoor Hermes Club Oostende
Trainer: Dirk Engelen

Internationaal Palmares: 

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2017 EK AC Chia/Ita Veldlopen: 69ste
2016 EK AC Amsterdam/Ned 5000m: 7de in 15.42.79 (7v12)
2016 Olympische Spelen Rio/Bra 5000m: reeks: 11de in 15.34.39 (22v33)
2015 EKu23 Tallinn/Est 5000m: Zilver, 15.32.75 BRu23 (2v17)
2015 EKu23 Hyères/Fra Veldlopen: Goud
2014 EK Veldlopen U23 Samokov/Bul 7de plaats
2013 EK Veldlopen Juniores Belgrado/Srb 18de plaats
2013 EK Juniores Rieti/Ita 3000m: 4de in 9.34.09

Nationaal Palmares:

Jaar Kampioenschap Locatie Resultaat
2017 BK veldlopen Seniores Wachtebeke  
2017 CrossCup Seniores    
2016 BK Veldlopen u23 Wachtebeke  
2016 BK Veldlopen Seniores Wachtebeke  
2016 CrossCup Seniores    
2015 BK Veldlopen Seniores Wachtebeke  
2015 CrossCup Seniores    
2014 BK Veldlopen u23 Wachtebeke  
2013 BK Veldlopen Juniores Stene-Oostende  

Belgische records: 

Jaar Discipline Locatie Prestatie
2015 5000m - Beloften Heusden-Zolder, 18 juli 15.23.82
2015 5000m - Beloften Tallinn/Est, 12 juli 15.32.75
2015 5000m - Beloften Tongerlo, 1 mei 15.39.47

Prestatie ontwikkeling:

Jaar Club 1500m 3000m 5000m 800m
2017 ACME - belofte 4.14.61 9.11.48 15.37.34  
2016 ACME - belofte 4.12.30 8.58.25 15.33.58  
2015 ACME - belofte 4.10.98 9.07.61 15.23.82 2.08.47
2014 HCO - belofte Geen competities      
2013 HCO - juniore 4.27.93 9.29.83 - 2.11.88
2012 HCO - juniore 4.30.50 - - 2.11.54
2011 HCO -scholiere 4.40.82 - - 2.13.63
2010 HCO - scholiere 4.53.41 - - 2.12.44
2009 HCO - cadette - - - 2.16.13
2008 HCO - cadette 5.08.39 - - 2.20.53
2007 HCO - minieme       3.10.9 (1000m)
2006 HCO - minieme       3.21.03 (1000m)

Nieuws